Naçut Racing Team është krijuar në vitin 2005.  

Atë kohë, gjithçka nisi si një pasion i një grupi të rinjsh për makinat “off road” 4×4. Skuadra është pjesmarrëse e rregullt në kalendarin e garave të “Rally Albania” që nga starti i tyrë në vitin 2005 e deri sot ku numërojmë qindra pjesmarrje dhe mijëra kilometra rrugëtim.

Pasioni për automobilizmin është gërshetuar me investime të realizuar nga vetë skuadra në përmbushjen e objektivave për çdo garë, rally raid, drift, slalom, apo kategori te ndryshme duke mundësuar përfaqësim dinjitoz dhe në mënyrë profesionale.

Nacut Racing Team si rrjedhoje e ndërthurjes së këtyre elementeve ka arritur të dominojë prej vitesh garat e organizuara në Shqipëri.

NA NDIQNI
       

KONTAKT
E-mail:
info@nacutracingteam.com
Cel: 069xxx xxxxx
Adresa: Rr. XXXX, Tirane